Rugby

Ludovic Orban, selfie la recepția stadionului „Arcul de Triumf”: „Ultimul răcnet!” » Ce turneu final va găzdui

+30 Foto
Ludovic Orban, premierul României, a fost prezent la recepția stadionului „Arcul de Triumf”.

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  vineri, 04 decembrie 2020

Ludovic Orban, premierul României, a fost prezent la recepția stadionului „Arcul de Triumf”.

„Mă bucur să fiu prezent la inaugurarea unui nou stadion pentru București. Nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se califică. Acest stadion, deși contruit ca fiind unul de antrenament pentru Euro 2020, va fi de fapt templul rugby-ului românesc. 

Va fi un stadion dedicat practicării rugby-ului. Sperăm să găzduiască Mondialul de tineret de Rugby în 2022, după cum am discutat cu președintele COSR și cu președintele Federației Române de Rugby. Va fi și un centru de recuperare pentru sportivi, cu crioterapie, magnetoterapie, ozonoterapie. 

Are un aparat de evaluare a stării de sănătate a sportivilor, ultimul răcnet! Doresc naționalei de rugby multe succese. Să-l vedem cât mai curând cu spectatori care să susțină performanțele sportului românesc. A fost finalizat înainte de termenele prevăzute în contract, ar fi trebuit să fie gata în aprilie 2021 și vreau să felicit constructorul”, a declarat Orban.

Caracteristici „Arcul de Triumf”

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul pentru fotbal și rugby, complexul cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP;
  • Costul lucrărilor: 24 de milioane de euro.

FOTO. Imagini impresionante de la recepția arenei „Arcul de Triumf”

+30 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.