Liga 1

Gloriile lui Dinamo, întâlnire cu Ludovic Orban » Primele concluzii: „Am primit garanții, e 100%”

Orac, Augustin, Borcea Jr., Prunea, Orban, Ion Marin, Dragnea, Mihali, Moraru, Niculescu, Niculae și Dănciulescu, de la stânga la dreapta

Articol de Eduard Apostol, Alexandru Barbu  —  vineri, 04 decembrie 2020

Astăzi, mai multe nume reprezentative din istoria lui Dinamo au fost în audiență la premierul României, Ludovic Orban. Un contigent de vechi dinamoviști au reușit să obțină o întrevedere cu premierul țării pentru a dialoga despre tema unui nou stadion.

La întâlnirea din această după-amiază a participat și Patrick, fiul lui Cristi Borcea, așa cum GSP.ro anunța în exclusivitate încă de ieri.

Gloriile lui Dinamo, întâlnire cu premierul Ludovic Orban

„100% se va face stadionul! Toată lumea e îngrijorată de ceea ce se întâmplă la Dinamo, fiindcă e vorba de un brand. Ministrul Vela știe tot ceea ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

„Îi mulțumim domnului premier Ludovic Orban pentru întâlnirea de astăzi, vom face orice efort pentru a ne atinge obiectivul. Să vă fie frică, câinii se ridică! Nimic nu ne va opri din visul nostru! Vrem stadion!”, a scris și Dănciulescu pe Facebook, atașând o imagine de grup.

  • Costel Orac, Ionel Augustin, Patrick Borcea, Florin Prunea, Ludovic Orban, Ion Marin, Marin Dragnea, Gică Mihali, Țețe Moraru, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu și Ionel Culina au fost cei prezenți, de la stânga la dreapta în poza de mai jos:

Contactat de GSP.ro, Costel Orac afirmă că a primit garanții din partea premierului Orban în vederea construirii unui nou stadion: „Doar despre asta s-a vorbit, nu despre performanțele echipei. Ni s-a garantat că se va face, la fel cum a fost posibil și pentru Ghencea, Giulești sau Arcul de Triumf. Mai durează puțin, am înțeles că sunt probleme de ordin juridic, dar se vor rezolva. Eram singurul club de tradiție rămas fără stadion”.

VIDEO. Cosmin Bărcăuan, despre jucătorii lui Dinamo: „La 30.000 de euro salariu, mergi și cu Dacia la antrenamente!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.