Liga 1

EXCLUSIV Victoria lui Dinamo cu FC Argeș, contestată: „E grav, facem memoriu!”

+8 Foto
FC Argeș contestă faza din finalul meciului cu Dinamo (0-1), în urma căreia piteștenii trebuiau să beneficieze de un penalty.

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 05 decembrie 2020

FC Argeș contestă faza din finalul meciului cu Dinamo (0-1), în urma căreia piteștenii trebuiau să beneficieze de un penalty.

  • CONTEXT: În minutul 90+1 al confruntării din Trivale, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici și l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop;
  • Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar. Decizia corectă: penalty pentru FC Argeș, care putea obține astfel un rezultat de egalitate - detalii, AICI.

FC Argeș se revoltă după înfrângerea cu Dinamo: „Facem memoriu!”

„Am revăzut faza de 100 de ori și de 100 de ori nu ne dăm seama de ce nu am primit penalty. Am mai făcut un apel, vrem ce e al nostru, nu să fim ajutați. Nu ne interesează nici ce zic dinamovstii, cât au fost ei de dezavantajați. Acum ce să facem? Să plătim noi pentru alții? 

Grav nu e numai că nu am primit penalty, grav e că arbitrul era foarte bine poziționat. A văzut tot. Mai e și arbitru FIFA! Ok, nu vedea, înțelegeam. E și el om. Referitor la ce a spus Grigore, ce să facem? La Dinamo nu sunt jucători corecți ca la FC Arges. Aduceți-vă aminte cum Matei a recunoscut că a facut penalty cu Viitorul. 

Păi, la Grigore e placaj ca la rugby! Vom face memoriu la CCA. E al 3-lea meci la rand cand se greșește grav împotriva noastra", a declarat Bogdan Stoica, președintele lui FC Argeș, pentru Gazetă.

FOTO. Faza din prelungirile meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele au fost dezavantajate

VIDEO. Ce a declarat Jerry Gane, după FC Argeș - Dinamo 0-1

Citește mai multe știri despre FC Argeș - Dinamo 0-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.