Liga 1

VIDEO + FOTO Scene incredibile la Sf. Gheorghe! Marius Croitoru a făcut o criză de nervi după fluierul final: „Nu eşti antrenor dacă nu iei gol în minutul 94, nu?”

+6 Foto
FC Botoșani și Sepsi au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Covăsnenii au egalat la ultima fază, provocându-i o criză de nervi lui Marius Croitoru (40 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 December 2020

FC Botoșani și Sepsi au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Covăsnenii au egalat la ultima fază, provocându-i o criză de nervi lui Marius Croitoru (40 de ani). 

La ultima acțiune a partidei, Radoslav Dimitrov s-a trezit cu mingea la picior în preajma porții lui Pap. A profitat de o gafă în lanț. Chindriș a fost ultima verigă, nereușind să respingă o centrare simplă. Fundașul bulgar a șutat puternic, iar portarul moldovenilor a respins în propria poartă, printr-un procedeu ciudat, cu o singură mână. 

Marius Croitoru, nervos după Sepsi - Botoșani

Marius Croitoru nu a suportat semieșecul. Camerele l-au surprins lovind gazonul cu pumnii timp de câteva secunde, apoi tâșnind către elevii săi, reproșându-le modul în care au tratat faza. Antrenorul celor de la FC Botoșani rămăsese între timp doar în tricou. Bluza a fost aruncată pe teren. 

Nu eşti antrenor dacă nu iei gol în minutul 94, nu? Să înţeleg. Asta este! Nu avem ce face! Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante din punctul meu de vedere. 

Cum să nu fiu supărat, când mai erau 30 de secunde şi tu trebuia să ţii mingea? Joacă minge lungă, te reaşezi, se termină meciul, pleci cu 3 puncte acasă. 

Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Din păcate, toate deciziile luate în acele 3-4 secunde au fost împotriva mea. Împotriva noastră. Degeaba am avut o apărare bine organizată, degeaba am marcat două goluri în deplasare pe terenul lui Sepsi, dacă plec cu un punct. 

Probabil trebuie să dăm 7 goluri ca să plec cu 3 puncte. Nu aş vrea să găsesc vinovaţi, pentru că vinovaţi suntem cu toţii. Aşa mi-e uşor să zic unul sau altul e vinovat. Dar probabil în momentele alea au avut mai mulţi posibilitatea să rezolve meciul. 

Eu nu sunt mulţumit de punctele pe care le-am adunat în campionat. Eu consider că azi am pierdut două puncte mari
Marius Croitoru, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.