Liga 1

VIDEO EXCLUSIV De ce e FCSB favorită la titlu în viziunea lui Laszlo Balint: „Asta contează mult”

Laszlo Balint (41 de ani) crede că UTA poate produce surpriza în deplasarea cu FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  sâmbătă, 05 decembrie 2020

Laszlo Balint (41 de ani) crede că UTA poate produce surpriza în deplasarea cu FCSB. 

FCSB are 5 victorii din 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, în timp ce UTA e neînvinsă în cele 6 deplasări. Balint crede că una dintre serii va fi întreruptă astăzi. 

VIDEO. FCSB - UTA, prefațat de Laszlo Balint

„E adevărat, a trecut un an de când n-am cunoscut gustul înfrângerii în deplasare, dar avem un adversar în formă, cu o forță ofensivă deosebită. Pentru asta ne-am luptat, să ne câștigăm statutul de echipă respectată la nivel de primă ligă. Probabil ne-au analizat, știu punctele forte și vulnerabilitățile. Sunt convins că au presiunea punctelor, vor să rămână liderii clasamentului. Nu știu dacă punctul forte constă în două individualități (n.r. Man și Tănase). E important să fim disciplinați, să nu le dăm spații”, a declarat Laszlo Balint pentru GSP.ro.

UTA visează la play-off

„E mult până departe. Vrem să luăm fiecare meci cum vine, să parcurgem pașii necesari pentru a rămâne în prima ligă. Primul sezon foarte dificil din toate punctele de vedere. De aceea luăm provocările pe măsură ce vin ele. De ce nu, ne dorim o calificare în play-off, dar e greu”, a comentat Balint. 

FCSB, favorită la titlu? 

„Rezultatele spun că da. Stabilitatea contează mult pentru o echipă. Când schimbă antrenorul, ai probleme. La FCSB există continuitate, sunt pe un drum bun și de aici și această constanță în joc și rezultate”, a încheiat antrenorul celor de la UTA. 

Pe cei de la CFR i-am citit pentru că aveau un joc previzibil, dar foarte puternic. Sunt anumite tipare la care excelează, am reușit să blocăm aceste detalii.
- Laszlo Balint

Citește și alte știri despre FCSB - UTA: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.