Liga 1

FCSB - UTA 3-0. Dumitru Dragomir a făcut o previziune la GSP Live: „Va ajunge fotbalist mare de tot, e mai mare decât toate talentele lui Gigi Becali”

+29 Foto
FCSB a câștigat meciul cu UTA, scor 3-0. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că mijlocașul Octavian Popescu (17 ani) are un viitor strălucit.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 decembrie 2020

FCSB a câștigat meciul cu UTA, scor 3-0. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că mijlocașul Octavian Popescu (17 ani) are un viitor strălucit. 

În minutul 73, Octavian Popescu a obținut lovitura de la 11 metri care a deblocat meciul cu UTA. Dennis Man a transformat fără probleme, împotriva fostei sale echipe.

Dumitru Dragomir îl elogiază pe Octavian Popescu

„FCSB are unul dintre cele mai mari talente din Europa. Puștiul ăla, Popescu, încă e junior, dar va ajunge mare fotbalist. Mare de tot. Mai mare decât toate talentele lui Gigi Becali. Se vede, e jucător cu inteligență, are o tehnică formidabilă pentru vârsta lui, are o capacitate de efort ieșită din comun. Astea îl caracterizează”, a comentat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Mă folosesc mult de tehnica mea. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge la cea mai bună echipă din România. Grupul e foarte unit și m-a ajutat foarte mult. De la Dennis Man încerc să învăț cele mai multe. O să încerc să o țin tot așa. E ca un vis pe care îl trăiesc
- Octavian Popescu, mijlocaș FCSB

Tavi e foarte talentat, are mult de muncă dar de câte ori a intrat a demonstrat că are un real talent. Are acel tupeu de jucător adevărat în teren, l-am încurajat întotdeauna să ia acțiuni individuale, să nu fie foarte altruist 
Toni Petrea, antrenor FCSB

CFR Cluj, favorita lui Dumitru Dragomir

Eu zic că tot CFR Cluj e puternică la titlu, dar FCSB are un tur bun. Are câțiva tineri foarte buni fotbaliști. Toată echipa e tânără. Gigi Becali a făcut un centru bun de copiii și juniori. În curând întrece academia lui Hagi. 
- Dumitru Dragomir

VIDEO. Laszlo Balint crede că FCSB poate cuceri titlul 

Citește și alte știri despre FCSB - UTA: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.