Liga 1

Toni Petrea a făcut lumină în cazul accidentării lui Florin Tănase » Când va reveni căpitanul: „Am convingerea asta”

+29 Foto
Florin Tănase (roșu), în FCSB - UTA 3-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 decembrie 2020

La finalul meciului câștigat de FCSB cu UTA, scor 3-0, Toni Petrea (45 de ani) a analizat partida și a vorbit despre starea lui Florin Tănase (25), care a fost schimbat pe parcusul meciului din cauza unor probleme medicale.

Antrenorul roș-albaștrilor spune că Florin Tănase va putea evolua în următorul meci al echipei, cu CFR Cluj, care va avea loc duminica viitoare. „Tănase a simțit ceva în prima repriză și mi-a transmis, iar noi am considerat că e bine să nu riscăm nimic. E ok. Jucăm duminica viitoare, am convingerea că până atunci va fi în teren”, a declarat Petrea la microfonul Look Sport.

Despre meci, antrenorul liderului a spus: „Important e că am câștigat, știam că va fi un meci dificil, iar asta s-a văzut în prima repriză, când am întâmpinat anumite probleme. În repriza a doua am fost mult mai bine, am avut ocazii și am și reușit să înscriem. Am căutat soluții, am mutat și cred că ne-a ieșit până la urmă. Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”.

Meciuri tari în finalul de an pentru FCSB

Pentru FCSB urmează o perioadă dificilă, cu dueluri tari. Echipa lui Petrea va întâlni CFR Cluj, CS U Craiova și Sepsi până la sfârșitul acestui an, iar antrenorul este conștient că echipa sa va avea o misiune dificilă.

„Trei partide foarte grele, cu echipe foarte dificile. Campioana, vicecampioana și Sepsi, o echipă foarte bună. Trebuie să recuperăm toți jucătorii, să fim sănătoși și să pregătim foarte bine jocul. Panțîru nu va juca, asta este. Va juca altcineva în locul lui. A luat un galben pentru simulare, nu pot să mă pronunț, asta este”.

Cu Tase și Denis am vorbit înainte de meci și le-am zis ceva să ne anunțe imediat dacă simt ceva, că n-are rost să facă vreo recidivă și să stea mult

Tavi (n.red. - Octavian Popescu) e un jucător foarte talentat, are mult de muncă, dar demonstrează de câte ori intră pe teren că e un jucător de perspectivă, cu real talent. Sper să o țină tot așa și să aibă evoluții cât mai bune. Mă bucur că are acel tupeu în teren. L-am încurajat întotdeauna să ia acțiuni individuale, nu l-am constrâns să fie foarte altruist

Toni Petrea, antrenor FCSB

Florin Tănase, accidentat în FCSB - UTA

Florin Tănase nu a primit nicio lovitură, nu a fost implicat în niciun contact dur. A trimis o pasă cu latul și a acuzat probleme musculare la coapsa stângă. Toni Petrea a așteptat verdictul medicilor, apoi l-a înlocuit cu Alexandru Buziuc. În funcție de gravitatea accidentării, căpitanul bucureștenilor ar putea rata derby-urile din finalului anului, cu CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. 

VIDEO. Dumitru Dragomir îl laudă pe Octavian Popescu: „O să ajungă mare, este foarte talentat”

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.