Liga 1

FCSB bate tot în Liga 1, dar Ilie Dumitrescu nu o vede favorită la titlu » Mister știe ce le lipsește roș-albaștrilor: „E important să facă asta”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 decembrie 2020

FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1 după succesul la scor de neprezentare cu UTA (3-0), însă Ilie Dumitrescu (51 de ani) nu o vede drept favorită la titlu, deși spune că este una dintre candidatele la trofeu.

„Mister” spune că echipa lui Toni Petrea are nevoie de întăriri în zona centrală a defensivei, acolo unde îi are doar pe Andrei Miron și Iulian Cristea.

Ilie Dumitrescu: „E clar că trebuie întăriri acolo”

„FCSB e o candidată la titlu. Favorită? Nu spun asta, pentru că e important să se întărească pe linia de fund. E important să acopere și zona aia, că acum stau în doar doi stoperi, nu poți așa. Trebuie doi apărători centrali și un număr nouă.

Cuplul de fundași centrali? N-aș vrea să pun etichetă pe acest cuplu, dar e clar că trebuie întăriri acolo. Ca să poți duce o luptă la titlu, ai nevoie de întăriri, repet. Chiar dacă vor bate pe CFR Cluj și Craiova în acest final de an, tot e nevoie de transferuri”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În afară de cei doi, Toni Petrea îi mai poate folosi în zona centrală a apărării pe tânărul Ștefan Cană, de la echipa a doua, sau pe Marius Briceag, fundaș stânga de meserie.

În acest moment, FCSB ocupă fotoliul de lider în Liga 1, având un avans de 5 puncte față de CS U Craiova și 9 puncte față de CFR Cluj. Trebuie menționat însă că FCSB a jucat un meci în plus față de principalele sale rivale.

VIDEO. Dumitru Dragomir îl laudă pe Octavian Popescu: „O să ajungă mare, este foarte talentat”

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.