Altele

Fostul luptător Claudiu Pătrașcu a fost răpus de COVID-19 » Strigătul de disperare al acestuia din urmă cu câteva zile: „E groaznic”

Claudiu Pătrașcu // foto: Facebook @ Federatia Romana de Lupte (FRL)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 decembrie 2020

Federația Română de Lupte a anunțat faptul că fostul luptător Claudiu Pătrașcu s-a stins din viață, la vârsta de 46 de ani.

Claudiu Pătrașcu contractase COVID-19 în urmă cu mai multe săptămâni, iar de 18 zile era internat la secția ATI a spitalului de boli infecțioase din Constanța. Starea lui Claudiu s-a agravat treptat, iar noaptea trecută a decedat.

Claudiu Pătrașcu, răpus de COVID-19

În urmă cu 4 zile, Pătrașcu a purtat o conversație cu Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte din Constanța. Cel din urmă a postat mesajele pe contul de Facebook, iar ceea ce Pătrașcu i-a transmis este înfiorător.

„Sper să mă revanșez dacă nu mor. La mine e nasoală treaba, am o formă gravă de COVID nou, nu răspunde la nimic virusul deocamdată. Mi-a afectat în totalitate ambii plămâni”, au fost cuvintele lui Pătrașcu. Cu câteva zile înainte, Pătrașcu postase un mesaj tulburător pe propria pagină de Facebook: „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. E groaznic, rugați-vă pentru viața mea”.

Strigătul lui Pătrașcu a fost auzit, dar fostul luptător nu a putut fi salvat. „A pierdut cea mai importantă luptă”, așa cum scrie FR Lupte. După retragerea din activitatea sportivă, Pătrașcu devenise polițist la Transporturi în Constanța. 

Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească! - Federația Română de Lupte, pe Facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.