Liga 1

FOTO Proteste la gol, în Iași - CFR Cluj » Ce au arătat reluările TV ale fazei

Portarul maghiar Levente Bosz a reproșat că mingea ar fi părăsit suprafața de joc înainte ca Rondon să ofere pasa decisivă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 decembrie 2020

Poli Iași și CFR Cluj se întâlnesc din nou, la fix o săptămână de la duelul direct din Cupa României, 1-0 pentru ieșeni. Dacă „centralul” Iulian Dima a făcut praf disputa precedentă, când i-a refuzat campioanei 3 penalty-uri, Marcel Bîrsan a avut astăzi o primă repriză liniștită. 

Singura fază soldată cu proteste în prima repriză din Poli Iași - CFR Cluj a fost cea a golului marcat de Ciprian Deac în minutul 14. Portarul maghiar Levente Bosz a reproșat că mingea ar fi părăsit suprafața de joc înainte ca Rondon să ofere pasa decisivă. Reluările televiziunilor au demonstrat însă că protestele portarului de la Poli Iași sunt nejustificate: venezueleanul a apucat să paseze înaintea ca mingea să iasă din teren. 

Greșeli flagrante în meciul de Cupă dintre Poli Iași și CFR Cluj, toate în favoarea moldovenilor!

1. Prima fază controversată a venit în minutul 3. Alexandru Chipciu (31 de ani), cu spatele la poartă, a fost tras în careu de adversarul direct, Manuel Angiulli (25). Iulian Dima a considerat simulare și i-a acordat mijlocașului cartonașul galben. 

2. A doua fază incriminată a fost în minutul 9. Chipciu este călcat în careu de Angiulli, care încercase să respingă cu capul.

3. A treia fază de penalty a venit în minutul 23. Același fundaș, Manuel Angiulli, sare cu cotul ridicat într-un duel cu Vojtus și respinge mingea din 5 metri de poartă

Ion Crăciunescu a analizat cele 3 faze și a concluzionat că toate ar fi trebuie să se soldeze cu lovituri de la 11 metri. 

Citește și alte știri despre Poli Iași - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.