Stiri extrasport

Reacția lui Dumitru Dragomir după ce partidul AUR a intrat în parlament » Ce spune despre George Simion, care vrea să schimbe „Legea lui Mitică”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 December 2020

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este marea surpriză a alegerilor parlamentare de duminică. Rezultatele parțiale arată că partidul co-prezidat de George Simion (34 de ani) a depășit pragul electoral și va intra în parlamentul României.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a adoptat un discurs surprinzător, declarându-și simpatia față de noul partid din parlament.

Dumitru Dragomir, despre AUR și George Simion: „Suntem pe drumul cel bun”

„Foarte bine, îmi plac ăştia naţionalişti. Să schimbe şi legile pe care le-am făcut. Suntem pe drumul cel bun. S-o modifice, legile sunt făcute pentru a fi modificate. Nu ştiu dacă vor reuşi. Să mai vină şi alţii, cică sunt oameni deştepţi, isteţi”, a declarat Dragomir pentru AS.ro

Legea 4 a fost impusă de Jandarmerie prin intermediul lui Mitică și a fost adoptată în totală necunoștință de cauză de Parlament. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi fost reprezentați, dacă ne-am fi folosit toate pârghiile de presiune, dacă am fi acționat uniți.
- George Simion

VIDEO. Discursul lui George Simion la sediul AUR, după apariția exit-poll-ului de la ora 21:00

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.