Liga 1

FCSB. Ar fi „bomba” iernii! Florin Tănase, dorit de Olympique Marseille!

+29 Foto
Florin Tănase e dorit de Olympique Marseille. Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 December 2020

Florin Tănase (25 de ani), unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB din acest sezon, ar putea să-i părăseacsă pe roș-albaștri în iarnă. Jucătorul ar fi intrat în vizorul lui Olympique Marseille, unul dintre „coloșii” din Ligue 1.

Publicața „Inside Mercato” a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de Twitter, că Marseille, locul 4 în actuala stagiune din Franța, ar fi interesată de serviciile lui Florin Tănase. 

Florin Tănase, dorit de Olympique Marseille!

OM ar fi gata să pună la bătaie 4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Tănase pe Stade Vélodrome: 3 milioane pentru clubul condus de Gigi Becali și un alt milion pentru firma fraților Becali, cea care îl impresariază pe fotbalist.

4 milioane de eurosolicită Gigi Becali pentru Florin Tănase

Florin Tănase traversează unul dintre cele mai bune momente ale carierei. În actuala stagiune, decarul roș-albaștrilor a fost unul dintre jucătorii decisivi ai echipei lui Toni Petrea: a înscris 10 goluri în 12 partide, oferind și 3 assist-uri.

Ioan Becali: „Tănase are o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate”

Tănase a devenit un pion important la FCSB, e căpitanul echipei, are și o vârstă adecvată pentru a pleca în străinătate. Problema este acest virus care ne împiedică să aducem scouteri, un mercato fără scouteri e greu să se facă, chiar și cu toate relațiile noastre. Tănase e propus peste tot. În SUA, în Rusia, în Turcia. Dar un jucător ca să fie luat trebuie să fie urmărit. E pandemia asta, nu pot veni scouterii.
- Ioan Becali despre Florin Tănase, pe 5 noiembrie

47 de goluriși 31 de pase decisive a strâns „Tase” la FCSB, pentru care evoluează din 2016

VIDEO Dezvăluiri incredibile: „Moruțan nu mai vorbește cu mine! L-am luat la mișto! nu mai termină liceul niciodată”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.