Stranieri

A început conferința cu o glumă, apoi a fost scos din sărite » Ce l-a enervat pe Mircea Lucescu: „De cât timp eşti în fotbal? Cum să crezi asta?!”

Mircea Lucescu (75 de ani) a vorbit astăzi despre meciul decisiv cu Ferencvaros, sugerând că Dinamo Kiev a fost nedreptățită în grupele Ligii Campionilor.

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 07 decembrie 2020

Mircea Lucescu (75 de ani) a vorbit astăzi despre meciul decisiv cu Ferencvaros, sugerând că Dinamo Kiev a fost nedreptățită în grupele Ligii Campionilor.

  • Dinamo Kiev - Ferencvaros, în ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor, se joacă marți, de la ora 22:00;
  • Formația lui Mircea Lucescu are nevoie de o victorie sau de o remiză cu goluri puține (0-0, 1-1 sau 2-2) pentru a merge în șaisprezecimile Europa League.

La fel ca la primul meci cu Ferencvaros, antrenorul lui Dinamo Kiev a fost întrebat și la conferința de astăzi de jurnaliștii ucraineni dacă marți va fi o confruntare între Mircea Lucescu și Serghei Rebrov, fost mare jucător și tehnician la kieveni.

Mircea Lucescu: „Dacă-mi aduc ghetele de la muzeu, joc cu Rebrov"

„Il Luce" a început să râdă: „Dacă au timp să-mi aducă ghetele de la muzeu, atunci voi juca împotriva lui Rebrov", a răspuns el, continuând în același stil: „Ghetele mele erau făcute la comandă, pentru că, în acele vremuri, nu erau ghete potrivite în țările din blocul socialist, așa că ni le coseam singuri”. Concluzia acestui subiect: „Fără ghetele mele, eu nu joc. Serios, nu joc eu contra lui Rebrov. Și nici nu înțeleg de ce mă întrebați constant despre acest lucru”.

Mircea Lucescu: „Vom fi considerați o echipă de Europa League"

Lucescu nu a pierdut ocazia unei „înțepături" la adresa UEFA și a arbitrilor, sugerând că echipele fără un nume mare sunt nedreptățite. 

„Champions League ne-a demonstrat că nu putem evolua încă de la egal la egal cu formațiile puternice. În unele meciuri, am fi putut avea un rezultat mai bun, dar uneori golul nostru nu a contat, alteori un penalty nu ne-a fost acordat, uneori nu s-a văzut un fault la portar, alteori nu ne-am dat seama dacă a fost ofsaid. Până nu vom bate câteva cluburi mari, vom fi considerați o echipă de Europa League. De aceea, e important să învingem mâine pentru a continua traseul european", a afirmat antrenorul în vârstă de 75 de ani.

Mircea Lucescu, enervat de întrebarea unei jurnaliste

În finalul conferinței, Mircea Lucescu a fost întrebat dacă l-ar vedea pe Serghei Rebrov, antrenorul lui Ferencvaros, în staff-ul său de la Kiev. Reacția a fost una acidă. 

Domnișoară, de cât timp ești în fotbal? Cum poate un antrenor care a avut reușite atât de mari la mai multe echipe să devină secund? El poate avea rezultate importante aici, apoi să meargă principal la un club mai puternic.
- Mircea Lucescu 

VIDEO.  Mircea Lucescu, dezvăluiri dintr-o carieră colosală: "Jucătorii m-au făcut dictator!"

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.