Nationala

GALERIE FOTO Cristina Gullon nu i-a purtat noroc României » Cine e sexy-jurnalista care a prezentat tragerea la sorți pentru Mondialul din Qatar

+15 Foto
Crisitna Gullon. Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 December 2020

Jurnalista spaniolă Cristina Gullon a prezentat inedita tragere la sorți a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, desfășurată pentru prima oară doar online. Blonda a atras toate privirile în timpul evenimentului urmărit cu sufletul la gură de zeci de milioane de telespectatori.

Festivitatea a avut loc în regim online, fără ca în sală să fie prezenți reprezentanți ai federațiilor sau spectatori. Amfitrion a fost Jaime Yarza, directorul de competiții FIFA, asistat de foști mari internaționali, italianul Daniele De Rossi (campion mondial în 2006) și olandezul Rafael van der Vaart (finalist în 2010).

+15 Foto
Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/
  • Sursă foto: https://www.instagram.com/cristina_gullon/

Cristina Gullon: „O onoare, o mare responsabilitate”

„Să prezint și să particip la această extragere a preliminariilor, împărțind scena cu unele legende ale fotbalului, este o onoare și o mare responsabilitate”, a afirmat Cristina Gullon înainte de tragerea la sorți, conform site-ului oficial al FIFA.

Cu o experiență deloc de neglijat în spate, Cristina Gullon lucrează în prezent pentru Real Madrid TV. A mai participat și la unele gale organizate sub egida UEFA, dar și la diverse evenimente din palpitanta lume a Formulei 1.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre oamenii care l-au numit pe Mirel Rădoi: „Fotbalul nu e matematică”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.