Handbal

ROMÂNIA - NORVEGIA 20-28. VIDEO Denisa Dedu, parada serii la Europeanul de handbal! Dublă intervenție miraculoasă în fața lui Heidi Loke

+10 Foto
Denisa Dedu s-a descurcat excelent contra Norvegiei, dar n-a putut stopa înfrângerea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 decembrie 2020

România a cedat în fața Norvegiei, scor 20-28, astfel că „tricolorele” nu vor avea niciun punct în faza grupelor principale de la Campionatul European de handbal feminin.

  • Programul, rezultatele și clasamentele de la Campionatul European de handbal feminin pot fi urmărite în timp real AICI;
  • Meciurile de la Campionatul European de handbal feminin sunt transmise liveVIDEO online. Detalii AICI

„Tricolorele” au făcut o primă repriză fantastică, încheiată la egalitate, 13-13, apoi s-au prăbușit în ultimele 10 minute și au cedat clar, 20-28. Portarul Denisa Dedu a avut o evoluție fantastică în repriza secundă și s-a evidențiat prin câteva parade de mare efect. 

În minutul 52, când Norvegia conducea cu 23-20, goalkeeper-ul lui CSM București a reușit una dintre cele mai spectaculoase intervenții ale acestui turneu final, blocând-o în două rânduri, succesiv, pe Heidi Loke, una dintre cele mai valoroase jucătoare din lotul norvegiencelor. 

Ce urmează pentru România la Campionatul european de handbal feminin

România merge în grupa principală alături de Norvegia și Germania. „Tricolorele” vor avea însă 0 puncte. Singura adversară certă din faza următoare este Croația. Celelalte două se vor stabili marți, dintre Olanda, Serbia și Ungaria.

Clasamentul final al Grupei D

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Norvegia3105-656
2. Germania366-823
3. România367-742
4. Polonia367-841

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România - Norvegia 

  • Sursă foto: kolektiffImages

Citește și alte știri despre naționala de handbal feminin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.