Liga 1

VIDEO. Șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP, despre un arbitru din Liga 1: „E de «pușcărie»! Du-te, bă, la șah!”

+8 Foto
Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal de la Gazeta Sporturilor, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 decembrie 2020

În cadrul emisiunii GSP Live, Adrian Florea, seful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, l-a criticat dur pe arbitrul Marian Barbu, care i-a refuzat un penalty evident lui FC Argeș cu Dinamo (0-1), în runda cu numărul 12 din Liga 1.

  • CONTEXT: În minutul 90+1 al confruntării din Trivale, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici și l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop;
  • Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar. Decizia corectă: penalty pentru FC Argeș, care putea obține astfel un rezultat de egalitate - detalii, AICI.

VIDEO. Adrian Florea, despre arbitrul Marian Barbu: „E de «pușcărie»! Du-te, bă, la șah!”

>

La Pitești «e de pușcărie», în mod normal. Pușcărie cu ghilimele, sigur. Penalty-ul ăla e... n-ai cum! Cine a fost arbitru? Mai e arbitru după faza aia? 

Du-te, bă, la șah, vorba lui Grigoraș. Acolo e mai simplu. Dacă nu vezi penalty-ul ăla, poate vezi mutarea. N-ai cum să nu vezi acel penalty!”, a spus Florea în dialog cu moderatorul Costin Ștucan.

Marian Barbu

  • VAR-ul e încă departe de Liga 1, iar arbitrii își fac de cap » Soluția inedită propusă de LPF + Cum au evoluat greșelile împotriva echipelor - citește AICI analiza GSP

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Adrian Florea

FOTO. Faza din prelungirile meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele au fost dezavantajate

„Este ciudată rău de tot această fază. Jucătorul dinamovist nu are nicio șansă să joace mingea. Este dezechilibrat și se duce în picioarele adversarului. Nici la rugby nu e permis așa ceva! E un penalty cât se poate de clar! Nu e urmă de dezbatere. De ce să dai indirectă, mă? Pe Barbu nu l-a păcălit nimic! Eu am niște explicații, dar n-am probe, si mă feresc să spun anumite lucruri”
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.