Liga 1

DINAMO. Dănuț Lupu, dezvăluiri inimaginabile: „Jucătorii nu aveau ce mânca. Le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza, ei aveau doar două ouă”

+37 Foto
Jucătorii sunt neplătiți cu lunile la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 decembrie 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător de la Dinamo și Rapid, a făcut noi dezvăluiri incredibile despre haosul care domnește în „Ștefan cel Mare”. 

Jucătorii sunt neplătiți cu lunile la Dinamo, iar situația a început să capete accente dramatice pentru aceștia. Potrivit spuselor lui Dănuț Lupu, fotbaliștii „câinilor” n-ar fi avut ce să mănânce înaintea partidei cu FC Argeș de vinerea trecută, câștigată cu greu de roș-albi, 1-0. 

„Jucătorii nu au avut ce mânca înainte de ultimul meci. Am auzit că, înainte de ultimul meci, au avut doar două ouă, apoi le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Dănuț Lupu: „Nu văd pe cineva care să plătească 500 de mii de euro acum, apoi 3 milioane pentru Negoiță”

„Îmi doresc ca spaniolul să aducă banii, altfel nu văd pe cineva care să plătească 500 de mii de euro acum, apoi 3 milioane pentru Negoiță, mai sunt banii pentru ANAF. 

Acum sunt și salarii mari, sper să trimită banii, dar cred că vin pe jos și nu au picioare! Sunt 4 luni și, din ce știu, toți jucătorii și-au depus memorii”, a mai spus Dănuț Lupu, conform sursei citate. 

VIDEO Se confirmă interesul unui om de afaceri turc pentru Dinamo: „A făcut deja un gest față de noi”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.