Liga Campionilor

Dinamo Kiev - Ferencvaros 1-0. Mircea Lucescu e în „16-imile” Europa League » Încă o performanță notabilă reușită de „Il Luce” la Kiev

+10 Foto
Formația lui Mircea Lucescu are nevoie de o victorie sau de o remiză cu goluri puține

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 December 2020

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, și-a respectat statutul de favorită, a învins-o pe Ferencvaros, 1-0, și s-a calificat în „șaisprezecimile” de finală ale Europa League.

Echipa lui Mircea Lucescu avea nevoie de o victorie sau de o remiză cu goluri puține (0-0, 1-1 sau 2-2) pentru a merge în șaisprezecimile Europa League. Ucrainenii au obținut un succes la limită, 1-0, după golul reușit de Popov în minutul 60, și merg în șaisprezecimile de finală ale Europa League, încheiând pe locul 3 o grupă complicată, în care Barcelona și Juventus au fost inabordabile.

E o nouă performanță importantă reușită de Lucescu la Kiev, după ce a preluat-o pe Dinamo în vară. „Il Luce” a câștigat Supercupa Ucrainei și a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 4 ani.

FINAL » Dinamo Kiev - Ferencvaros 1-0

Dinamo Kiev - Ferencvaros, echipe de start 

Dinamo Kiev: Bushchan - Kedziora, Zabarnyi, Popov, Mykolenko - Shaparenko, Sydorchuk, Garmash - Tsygankov, Verbic, De Pena
Antrenor: Mircea Lucescu

Ferencvaros: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister - Laidouni, Kharatin, Somalia - Uzuni, Nguen, Zubkov
Antrenor: Serhiy Rebrov

Clasament Grupa G Liga Campionilor:

Citește și alte știri din Liga Campionilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.