Liga Campionilor

Cozmin Gușă, derapaj după incidentul din Liga Campionilor: „Marș afară!”

+12 Foto
Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a atacat violent, folosind un limbaj reprobabil, pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 decembrie 2020

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, l-a atacat violent, folosind un limbaj reprobabil, pe Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, în contextul evenimentelor petrecute marți în partida din Liga Campionilor dintre PSG și Bașakșehir.

Cozmin Gușă, derapaj la adresa lui Ionuț Stroe

>

„IONUȚ STROE, MARȘ AFARĂ DIN GUVERNUL ROMÂNIEI! NEGRU = NOIR (franceză) = BLACK (engleză), MĂI MĂGARILOR PUPINCURIȘTI! Amărâtul ăsta de Ionuț Stroe, care-i face de râs pe oltenii lui Tudor Gheorghe, cere scuze LUMII în numele sportului românesc, pentru că arbitrul Colțescu i-a zis „NEGRU” unui camerunez recalcitrant de pe banca turcilor, ce-ncurca desfășurarea meciului de-aseară al lor cu francezii.

Revenind la acest Ionuț Stroe, care pentru notorietate a imitat intenționat pățania prim-ministrului Canadei de a-și arăta chiloții, pe lângă faptul că a fost un ministru incompetent și partizan (a se vedea implicarea defectuoasă în fotbal, respectiv între echipele Craiovei!), se trezește acum să întărească impresia generală în lume că am fi rasiști, CERÂNDU-ȘI SCUZE CA PROSTUL PENTRU CEVA CE NOI ROMÂNII SAU COLȚESCU NU AM FĂCUT! Ăsta nici nu avea ce căuta ca ministru al sportului la noi, dar acum cu atât mai mult trebuie scos în șuturi din minister”, a scris Gușă pe Facebook.

Ministrul a condamnat dur rasismul și a ținut să își prezinte scuze în numele fotbalului românesc pentru incidentul cu tentă rasistă petrecut pe „Parc des Princes”.

FOTO. Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor: Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu

Citește mai multe știri despre scandalul cu Sebastian Colțescu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.