Stranieri

EXCLUSIV Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător: „Mi s-a pus o ceață. Am vrut să-i dau cu ceva în cap!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 December 2020

Răzvan Raț a recunoscut la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" că a avut și momente în care s-a controlat cu greu vizavi de antrenorul său de la Șahtior, Mircea Lucescu, cu care s-a certat inclusiv la televizor, unul dintre momente fiind viral pe internet

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Răzvan, cel mai mare scandal cu Mircea Lucescu când a fost?
- După meciul cu Barcelona. Am pierdut cu 5-1, eram la flash-interviu. S-a auzit vocea lui nea Mircea: "Spune, bă, că am luat două goluri din cauza ta! Spune asta!". Sincer vă spun... N-am mai spus asta nimănui. Poate doar prietenilor, dar niciodată public. În momentul în care am auzit asta mi s-a pus o ceață și m-am gândit o secundă, două să iau microfonul și să dau după el. Îmi venea să-i dau cu ceva în cap!

>

- Hahaha!
- Mi-am dat seama că în momentul ăla cariera mea se va termina. Sau trebuia să mă liniștesc. Asta-i viața. Și să înghit și lucrul ăsta. Unele reacțiile ale lui Mircea Lucescu sunt oarecum deplasate în anumite momente, dar era antrenorul meu. N-aveam ce să comentez, deși am avut o secundă în care am vrut să dau cu microfonul după el!

- Ce are special Lucescu?
- E un antrenor mare, care știe să lucreze cu tinerii. Este antrenorul care face din echipe mici echipe mari. În echipe cu jucători no-name le crește valoare acestora și îi duce la nivelul lor maxim.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU RĂZVAN RAȚ

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.