Media

Adelina Elisei a spus "La revedere" Antenei 3

Articol de Radu Oprişan  —  miercuri, 02 aprilie 2008

Pe 30 martie, Adelina Elisei a prezentat pentru ultima dată Ştirile Sportive la Antena 3. A demisionat pentru a fi alături de Chivu, la Milano

"Doamnelor şi domnilor, sînt Adelina Elisei şi am fost onorată să vă prezint ştirile sportive. A fost ultimul jurnal pe care l-am prezentat la Antena 3. Acum ne despărţim, dar cu siguranţă, ne vom revedea. Vă doresc tot binele din lume". Duminică 30 martie Adelina Elisei a luat loc pentru ultima dată la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 3. Jurnalista a demisionat cu cîteva zile în urmă. Motivul? Vrea să fie mai mult timp alături de Cristi Chivu şi să pregătească nunta ce va avea loc în această vară.

"Am ales cu sufletul, deşi o parte din sufletul meu rămîne aici", a declarat emoţionată Adelina la finalul ultimului jurnal prezentat de ea. A recunoscut că îşi stăpîneşte cu greu lacrimile: "Mi-era teamă să nu fac vreo scenă. Nu e uşor, mă despart nu doar de un loc de muncă, aici sînt cei mai buni prieteni ai mei", a spus viitoarea doamnă Chivu.

Foto
Adelina Elisei a prezentat timp de un an Ştirile Sportive la Antena 3

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.