Liga Campionilor

VIDEO Ovidiu Hațegan, prima reacție după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu » Ce a spus la revenirea în România

+12 Foto
Ovidiu Hațegan a revenit în România, după PSG - Bașakșehir / FOTO: Captură @Digisport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 decembrie 2020

Ovidiu Hațegan (40 de ani) a revenit în România, după scandalul provocat de derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu (43 de ani), din PSG - Bașakșehir.  

Ovidiu Hațegan, unul dintre cei mai apreciați arbitri ai momentului la nivel european, a revenit în România, după scandalul cu tentă rasistă provocat de Sebastian Colțescu în partida PSG - Bașakșehir. „Centralul” s-a oprit să discute cu presa, dar nu a putut comenta stuația de marți seara.

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în PSG - Bașakșehir. Hațegan a revenit în țară

>

„Nu insistați, știți foarte bine care e regulamentul, nu avem voie să dăm absolut nicio declarație. Vă rog să înțelegeți situația. În câteva zile veți avea mai multe detalii, probabil. Mulțumesc și vă rog să înțelegeți, chiar nu pot da declarații”, a declarat Ovidiu Hațegan, la revenirea în țară. 

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Hațegan, după scandalul provocat de Colțescu

Îmi pare rău pentru Hațegan și pentru tușieri. Cred că puteau să ajungă în fazele superioare. Vine Colțescu și face această gafă de proporții foarte mari. Se duce o luptă foarte mare împotriva rasismului de mulți ani, cred că sunt 10, 12. Pogba, Ronaldo, Messi, toți au mesaje în acest sens. Pe Neymar și Mbappe nici nu-i mai interesa meciul. Ei făceau semn către Colțescu
- Ilie Dumitrescu, la „Fotbal European”, de la Digi Sport 

>

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.