Campionate

EXCLUSIV » Kyros Vassaras i-a somat pe arbitrii români să nu-l susțină public pe Sebastian Colțescu, după scandalul de la PSG - Bașakșehir!

+12 Foto
Kyros Vassaras, șeful CCA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 decembrie 2020

Derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu de la PSG - Bașakșehir a produs un adevărat cutremur și în rândul Comisiei Centrale a Arbitrilor, nu doar în Liga Campionilor.

Kyros Vassaras, președintele CCA, a convocat de urgență o video conferință cu arbitrii români, nefiind prezent în țară. Aceasta are loc chiar la această oră, însă de dimineață, toți arbitrii din România au primit o avertizare din partea lui Vassaras, atunci când au fost înștiințați și despre ședință: nimeni să nu comenteze scenele de la PSG - Bașakșehir și, mai ales, nimeni să nu posteze mesaje sau altceva de acest gen prin care să-și arate sprijinul pentru centralul craiovean.

FRF, reacție la miezul nopții după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu

Kyros Vassaras a avut această poziție de forță după ce azi-noapte, FRF a postat un comunicat pe site-ul său în care s-a delimitat de acțiunile lui Colțescu. Forul prezidat de Răzvan Burleanu anunța că așteaptă finalul anchetei UEFA pentru a lua măsurile în consecință și pe plan intern. 

Fostul arbitru grec, care este în fruntea CCA, a avut un rol determinant în ascensiunea lui Hațegan și Kovacs în ierarhia UEFA. Ambii sunt în Elite Class, cea mai înaltă treaptă, unde România n-a avut niciodată în ultimele decenii doi arbitri. De fapt, chiar și la această etapă de Champions League, amândoi au fost delegați: Hațegan la PSG - Bașakșehir, iar Kovacs la Zenit - Dortmund.

Citește mai multe știri despre PSG - Bașakșehir:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.