Liga 1

Imaginea serii în Champions League! Jucătorii lui Monchengladbach, înghesuiți în jurul unei tablete după înfrângerea cu Real Madrid

+30 Foto
FOTO: Imago-images.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2020

Borussia Monchengladbach a pierdut meciul cu Real Madrid, 0-2, dar merge în primăvara Champions League. Nemții au tremurat serios pentru calificare, iar imediat după fluierul final s-au înghesuit în jurul unei tablete pentru a urmări Inter - Șahtior (0-0).

Gladbach este pentru prima dată în optimile Ligii Campionilor, fiind ajutată de egalul, 0-0, dintre Inter și Șahtior. La finalul partidei cu Real, jucătorii germani au oferit faza serii. Aceștia așteptau cu sufletul la gură finalul partidei din Italia și au urmărit ultimele minute ale partidei pe tableta unuia dintre membrii staff-ului, sperând ca niciuna dintre echipe să nu marcheze.

Germanii au acumulat 8 puncte, câte are și Șahtior, dar este avantajată de rezultatele din meciurile directe și merge în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Șahtior a terminat pe trei și merge în Europa League. în timp ce Inter este eliminată din cupele europene.

Clasamentul final al grupei B din Liga Campionilor

Citește mai multe știri din Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.