Liga Campionilor

Încă un moment controversat în PSG - Bașakșehir! Ce era să pățească înlocuitorul lui Hațegan + I-a fost frică să arate „roșu”?

+25 Foto
În repriza secunză, nemulțumit de o decizie, atacantul francez Enzo Crivelli a lovit puternic mingea spre „centralul” olandez Danny Makkelie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 December 2020

Partida dintre PSG și Bașakșehir, amânată inițial din cauza unui derapaj rasist al lui Sebastian Colțescu, s-a disputat miercuri. Campioana Franței a câștigat clar, scor 5-1, dar și acest duel a avut un moment tensionat. 

După derapajul lui Sebastian Colțescu, UEFA a decis să schimbe brigada de arbitri de la Paris. Meciul a fost condus de olandezul Danny Makkelie, însă și el a avut parte de un moment greu. În repriza secundă, nemulțumit de o decizie, atacantul francez Enzo Crivelli a lovit puternic mingea spre „central”, care se afla în apropiere, Mingea nu l-a lovit, însă a trecut destul de aproape.

Gestul a părut intenționat, iar olandezul putea să îi acorde cartonașul roșu pentru comportament nesportiv. În schimb, a ales să discute cu jucătorul și să nu sancționeze incidentul!

FOTO: Captură @ESPN

Enzo Crivelli, despre derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu, din PSG - Bașakșehir

Enzo Crivelli a comentat incidentul de marți seară: „A fost un eveniment pe care n-ar trebui să-l vedem pe terenul de fotbal. Am luat decizia de a ieși de pe teren pentru a ne arăta sprijinul pentru Webo. N-am vrut să mai jucăm!”.

VIDEO. Ovidiu Hațegan, prima reacție după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu » Ce a spus la revenirea în România

>

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.