Liga 1

EXCLUSIV A rămas la București, dar nu la Dinamo! Decizia luată de înlocuitorul lui Straton + La cine au apelat „câinii” să le apere poarta

Rene Hinojo a apărat poarta „câinilor” în Sepsi - Dinamo 2-0

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 10 decembrie 2020

Portarul Rene Roman Hinojo (36 de ani) a refuzat să mai vină la antrenamentele lui Dinamo după meciul cu FC Argeș (câștigat de „câini”, 1-0), chiar dacă nu a părăsit Capitala.

Managementul spaniol și antrenorul Contra l-au sacrificat pe Cătălin Straton, plecat apoi la FCSB, pentru a-l aduce pe Rene Roman. Românul în vârstă de 31 de ani era foarte iubit de către suporteri, ibericul de 37 de ani nu a impresionat cât a jucat în echipamentul alb-roșu. 

Mai mult, Rene nu a ținut cont de solicitarea fanilor, care i-au rugat și convins pe fotbaliști să mai rămână, chiar neplătiți, până la finalul lui 2020, a făcut un rechizitoriu dur conducerii clubului și nu a mai venit la antrenamentele de la Săftica începând de luni.

Fără Hinojo, Dinamo se bazează pe Eșanu

Cu toate acestea, nu a părăsit Bucureștiul și se pregătește separat la o sală de fitness din zona de nord a Capitalei, acolo unde are închiriat apartamentul. A notificat clubul vizavi de restanțele salariale și se va adresa la UEFA pentru a-și obține lefurile restante! 

Și se amuză pe seama zăpezii care a căzut în București în ultimele zile, el fiind obișnuit cu temperaturile mai ridicate în timpul iernii din Andaluzia. În condițiile în care Rene a dat bir cu fugiții, dinamoviștii l-au reactivat pe Mihai Eșanu, fotbalist crescut la Academia „câinilor” și fost campion la juniori cu clubul, care va fi rezerva lui Mejias la meciul cu Poli Iași.

Reacția dură a lui Rene Roman Hinojo

  • „Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. Totul are o limită, plec de la Dinamo”
  • „Directorul general al clubului, mai exact un spaniol, a îndrăznit să spună într-un interviu că «Dinamo nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști». Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani”
  • „Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. Trebuie doar să îndepărteze balastul, de care nu e nevoie. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România”

Jucătorii lui Dinamo, negativi

Dinamoviștii au efectuat marți testele RT-PCR în cantonamentul de la Săftica, ieri au sosit rezultatele. Staff-ul medical a transmis că roș-albii au primit rezultate negative la toate testele. „Câinii” au răsuflat ușurați în condițiile în care Puljici a avut o răceală puternică la finalul săptămânii trecute, ceea ce nu i-a permis să joace la Pitești. 

Încă de atunci croatul a efectuat un test coronavirus, a ieșit negativ, a repetat examenul medical cu echipa, din nou negativ, sunt șanse să reapară pe gazon cu ieșenii.

VIDEO. Iulian Tameș, dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare când văd ce se întâmplă acum”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.