Liga Campionilor

Ce pedeapsă cere șeful lui Bașakșehir pentru Colțescu: „Acum să-i vedem pe cei de la UEFA!”

+12 Foto
Goksel Gumusdag, președintele lui Bașakșehir, cere suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu, după derapajul rasist din meciul cu PSG.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 December 2020

Goksel Gumusdag, președintele lui Bașakșehir, cere suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu, după derapajul rasist din meciul cu PSG.

„Nici nu mai contează rezultatul meciului cu PSG. Altceva contează în acest momente. Le mulțumesc tuturor pentru modul în care s-au comportat. Ne-am luptat cu multă onoare. Ziua de 8 decembrie va intra în istorie. Împreună cu cei de la PSG am decis să nu mai revenim pe teren. Le mulțumim celor de la UEFA că ne-au înțeles. Îi vom trimite o scrisoare domnului Ceferin. Vreau să îi mulțumesc personal că a luat atitudine în fața unui asemenea comportament”, a declarat Goksel Gumusdag, conform Fanatik.com. 

Președintele lui Bașakșehir vrea suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu

„Am cerut informații despre trecutul acestui arbitru. Noi, clubul Bașakșehir, am luat atitudine. Acum e moment ca UEFA să intervină. Acest arbitru trebuie suspendat pe viață. Pierre Webo nu are de ce să se simtă prost, noi ar trebui să ne cerem scuze față de el, întreaga lume ar trebui să facă asta. Am vrea să îi mulțumim și Președintelui Recep Erdogan. Am simțit sprijinul tuturor, din Turcia și din fiecare colț al lumii. Multe formații din Europa ne-au trimis mesaje de susținere”, a concluzionat Goksel Gumusdag. 

Sebastian Colțescu a ieșit de pe lista FIFA

Dacă suspendarea cerută de Goksel Gumusdag va fi pusă în aplicare doar în competițiile europene, Sebastian Colțescu nu va fi afectat. Arbitrul fusese deja scos de pe lista FIFA, în urma unei decizii a CAA. 

Cum va arăta lista FIFA de la 1 ianuarie 2021: 

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Horațiu Feșnic
  • Marian Barbu
  • Andrei Chivulete
  • Radu Petrescu
  • Marcel Bârsan

VIDEO. Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” 

>

Citește și alte știri despre derapajul lui Sebastian Colțescu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.