Europa League

VIDEO Stupoare pentru jucătorii lui CFR Cluj la teren » Imagini filmate în Elveția, cu puțin timp înainte de start

Elvețienii de la Young Boys Berna au udat suprafața sintetică de joc de pe arena Wankdorf, cu câteva momente înaintea meciului decisiv cu CFR Cluj, din grupa A de Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2020

Elvețienii de la Young Boys Berna le-au pregătit o surpriză neplăcută românilor, înaintea partidei în care CFR Cluj își joacă accederea în primăvara europeană din grupa A de Europa League. 

  • Young Boys - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 19:55, cu calificarea în șaisprezecimile de finală din Europa Leagu pe masă;
  • Campioana României are nevoie neapărată de victorie. 

VIDEO. Young Boys - CFR Cluj, pe „patinoar artificial”!

>

Jucătorii și șefii campioanei au observat cu stupoare, la inspecția gazonului, unul sintetic, că elvețienii au dat drumul la aspersoare! Asta în condițiile în care, la ora meciului dintre Young Boys și CFR Cluj, termometrele vor arăta -2 grade Celsius. Jucătorii campioanei României se tem pentru integritatea lor, în fața riscului ca terenul de plastic să se transforme într-un patinoar.

Odată cu inaugurarea noii arene, în 2015, Young Boys a trecut și la un gazon sintetic. Actuala suprafață de joc a campioanei Elveției a fost inaugurată pe 21 iulie 2019, într-o remiză cu Servette Geneva, scor 1-1.

Citește și alte știri despre Young Boys - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.