Europa League

VIDEO Acționarii campioanei, intervenții după Young Boys - CFR Cluj 2-1: „Mi-i inima frântă”

+5 Foto
CFR Cluj a pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană. Ștefan Gadola, acționar minoritar la campioana României, consideră că arbitrul Benoît Bastien a influențat soarta poartei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2020

CFR Cluj a pierdut cu Young Boys Berna, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană. Ștefan Gadola, acționar la campioana României, consideră că arbitrul Benoît Bastien a influențat soarta partidei.

„A fost un șoc dat echipei. Nu înțeleg de ce la acest nivel al competiției nu există VAR. Bun, dacă VAR zicea că acolo a fost ofsaid la golul nostru, era corect. Foarte bine. Dacă asta spunea, era ofsaid. 

Sunt cu niște băieți în casă, am văzut împreună meciul. Am fost șocat când am văzut că dă penalty, eu așa am fost. Mai șocat am fost când am văzut reluările și nu am înțeles nimic. Iese pe careul de 6 metri și atinge mingea. Ce vrei să facă?! E o dinamică a unei sărituri, nu poți să îl menajezi”, a declarat Ștefan Gadola, la GSP Live. 

Șefii campioanei CFR, nemulțumiți de arbitrajul de la Berna 

Neluțu Varga susține ideea lui Ștefan Gadola, dar a preferat să folosească termeni mai blânzi. „Mi-i inima frântă! Suntem prea mici… Asta este, mergem înainte cu capul sus și inima ruptă”, a declarat Neluțu Varga, principalul finanțator, conform Fanatik. 

VIDEO. Ștefan Gadola: „Am fost șocat când am văzut că se dă penalty ”

>

Citește și alte știri alte despre Young Boys - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.