Europa League

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Bălgrădean, după eliminarea cu scandal: „Suntem prea mici! S-a dat penalty pentru că suntem români!”

+5 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2020

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în primăvara Europa League, după ce a pierdut la limită meciul cu Young Boys, 1-2, după un final de meci extrem de controversat.

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR Cluj, l-a criticat în termeni duri pe arbitrul Benoit Bastien, care în minutul 90 a dictat penalty pentru Young Boys, după o intervenție a goalkeeper-ului ardelenilor și l-a eliminat pe acesta.

Suntem prea mici! S-a dat penalty pentru că suntem români! Asta e, nu putem întoarce soarta meciului. Este dezamăgire mare, atât în rândul echipei, cât și în rândul României. Nu meritam să pierdem calificarea! Acest arbitru, după părerea mea, a făcut să pierdem calificarea!

Ce dialog să am cu arbitrul? Nici nu am ajuns la el. Mi-a zis că mi-a dat roșu pentru proteste. I-am zis «Ce ți-am spus?! Te-am întrebat cum să dai un asemenea penalty? Nici nu am ajuns la tine!».

Suntem prea mici. Trebuia să meargă Elveția mai departe, nu România! După joc, CFR Cluj trebuia să ajungă în 16-imi! Dezamăgirea e mare! Din păcate pentru CFR Cluj și România, s-a terminat”, a declarat Cristi Bălgrădean la TV Telekom Sport.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

>

Citește mai multe știri despre Young Boys- CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.