Europa League

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Edi Iordănescu, frustrat după eliminarea lui CFR Cluj: „O mare nedreptate!”

+5 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2020

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în primăvara Europa League, după ce a pierdut în prelungiri cu Young Boys, 1-2, iar antrenorul Edi Iordănescu a contestat victoria elvețienilor, reclamând penalty-ul primit în minutul 90.

Simt că a fost o mare nedreptate! Echipa a dat dovadă de foarte mult caracter, personalitate și atitudine! Am gestionat foarte bine momentele de joc, ne-am organizat foarte bine și am produs ocazii. Am întâlnit un adversar extrem de valoros și cu multă experiență, campioana Elveției. Ce am gândit pentru repriza a doua, să ne asumăm mai multe riscuri, asta s-a întâmplat. 

Decizia de a da penalty este total greșită! Delegarea este neinspirată. Am avut o brigadă din Franța, la fel ca în meciul cu ȚSKA Sofia. A venit acest penalty, la care nici gazdele nu au avut vreo reacție! Nimeni nu a cerut nimic! Asta e.

Aș fi vrut ca pe final să mai bag un fundaș central, ca să ne apărăm cu cinci oameni, dar nu m-au ajutat soluțiile de pe margine. Ciobotariu a avut o problemă medicală și l-am avut doar ca să fie la număr! Aș fi vrut să bag un închizător, dar nu am avut altul.

Am curaj în continuare, pentru că am încredere în jucători. Sunt fotbaliști cu experiență, care au făcut performanță. Este un rezultat frustrant, după jocul făcut”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

>

Citește mai multe știri despre Young Boys- CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.