Europa League

UPDATE Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală la Berna: „Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni”

Gabriel Debeljuh // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

Finalul meciului dintre Young Boys și CFR Cluj (scor 2-1) a fost de coșmar pentru campioana României. Ardelenii au pierdut calificarea în „16-imile” Europa League pe fondul unor deczii controversate de arbitraj, iar Gabriel Debeljuh (24 de ani) a suferit o comoție cerebrală.

UPDATE 10:20 - Gabriel Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală

Atacantul croat a dezvăluit că nu își amintea nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, însă lucrurile au revenit la normal între timp.

„Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a declarat Debeljuh pentru ProSport.

Știrea inițială - Gabriel Debeljuh a suferit o comoție cerebrală în Young Boys - CFR Cluj

Atacantul croat, autorul singurului gol al echipei lui Edi Iordănescu, a fost lovit în cap cu genunchiul de un adversar în ultimele minute ale întâlnirii și a suferit o comoție cerebrală, potrivit Fanatik. Lovitura încasată de Debeljuh ar fi fost atât de puternică încât croatul a fost transportat de urgență la un spital din Berna, unde a fost supus unui RMN.

>

Conform sursei citate, Debeljuh nu își amintea unde se află, detaliu confirmat și de Edi Iordănescu: „Debeljuh are comoție. Nu-și aduce aminte nimic, nu știe unde e”, a declarat antrenorul ardelenilor.

Debeljuh intrase pe teren în minutul 74, în locul lui Adrian Păun, iar 10 minute mai târziu reușea golul ce părea să aducă calificarea „feroviarilor” în „16-imile” Europa League. Acest lucru nu s-a întâmplat, din păcate, elvețienii marcând de două ori în minutele de final.

VIDEO. Young Boys - CFR Cluj 2-1 // Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

>

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.