Europa League

Note GSP după Young Boys - CFR Cluj » „Centralul” francez, cel mai slab de pe teren! Cum au fost notați elevii lui Edi Iordănescu

+5 Foto
Young Boys - CFR Cluj 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

CFR Cluj a ratat calificarea în „16-imile” Europa League după ce a fost învinsă de Young Boys la Berna, scor 1-2.

Dramatismul finalului de meci a atins cote alarmante. Campioana României părea că a tranșat calificarea după ce Debeljuh a marcat în minutul 84, însă elvețienii au marcat de 2 ori până la final. Prima dată dintr-un penalty acordat eronat, apoi pe contraatac, când toți jucătorii lui Edi Iordănescu erau în atac. 

Young Boys - CFR Cluj 2-1 » Note GSP

Echipa lui Edi Iordănescu a jucat bine și a reușit să își creeze un număr important de ocazii la Berna. Mai mulți jucători ai campioanei României au primit nota 7, cea mai mare acordată în Gazeta Sporturilor de astăzi. Este vorba despre Mario Camora, Ovidiu Hoban, Ciprian Deac, Mario Rondon și Gabriel Debeljuh, autorul golului „feroviarilor”.

7 a fost cea mai mare notă și în tabăra gazdelor, primită de portarul Von Ballmoos și jucătorii de câmp Aebischer, Elia și Gaudino. Cea mai mică notă primită de către jucătorii lui CFR Cluj a fost 5, atribuită lui Cristi Manea și Damjan Djokovic, în timp ce la gazde Rieder, Sulejmani și Mambimbi au primit tot 5.

>

„Centralul” Benoit Bastien a primit nota 3 pentru prestația dezastruoasă, în timp ce asistentul Frederic Haquette a fost notat cu 5. Hicham Zakrani, celălalt arbitrul asistent, a primit un calificativ bun, 7.

VIDEO. Young Boys - CFR Cluj 2-1 // Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

>

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.