Europa League

Jurnaliștii elvețieni, indignați de arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj: „De neînțeles! Mai mult decât controversat”

+5 Foto
Young Boys - CFR Cluj 2-1 // foto: Facebook @ CFR 1907 Cluj-Napoca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

Finalul meciului dintre Young Boys și CFR Cluj (scor 2-1) a fost plin de decizii controversate luate de abitrul francez Benoit Bastien (37 de ani). 

Acesta a acordat în mod eronat un penalty pentru Young Boys și a eliminat trei jucători după: doi de la CFR, Bălgrădean și Djokovic, și unul de la Young Boys, Nsame. „Centralul” din Hexagon a fost taxat de presa din Elveția pentru prestația avută în partida de la Berna.

Presa din Elveția, după Young Boys - CFR Cluj: „Decizii de neînțeles!”

„Meciul este echilibrat pentru 80 de minute. Apoi românii - pe bună dreptate - intră în avantaj. Din minutul 90, evenimentele au luat o turnură. Arbitrul Bastien acordă penalty și îi arată cartonașul roșu lui Bălgrădean. O decizie mai mult decât controversată, deoarece portarul lovește și mingea

Lui Nsame nu îi pasă - transformă penalty-ul. Apoi, Nsame este eliminat pentru un fault tactic. Djokovic protestează drastic și arbitrul îi arată cartonașul roșu pentru asta. Un final dramatic”, au scris cei de la Blick.

>

„Faptul că arbitrul le-a acordat celor de la Cluj golul din (presupusul) ofsaid nu este ceva pentru care să îl blamezi, dar penalty-ul acordat după și cartonașele roșii pentru Bălgrădean și Nsame sunt de neînțeles! Este logic că haosul a izbunic după”, a notat și publicația Sport.ch.

VIDEO. Ionuț Rada: „Nu trebuia să se dea penalty”

>

Mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.