Europa League

EXCLUSIV Arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj, pedeapsă pentru România după „cazul Colțescu”? „Încercare de a ne da o palmă”

Benoit Bastien, „centralul” din Young Boys - CFR Cluj 2-1 // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

CFR Cluj a ratat calificarea în primăvara europeană după ce a fost învinsă de Young Boys în Elveția, scor 2-1. Meciul a fost unul controversat, deciziile din final ale arbitrului Benoit Bastien fiind decisive.

„Centralul” francez a acordat în mod eronat un penalty pentru Young Boys, care s-a dovedit a fi decisiv în soarta calificării. Invitat la GSP Live, fostul internațional Răzvan Raț spune că arbitrajul părtinitor din meciul de la Berna are legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Paris cu două zile în urmă, atunci când arbitrul român Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir. 

Răzvan Raț, despre Young Boys - CFR Cluj: „A fost total nedrept”

>

„Ceea ce s-a întâmplat aseară eu cred că este total nedrept. Penalty-ul nu că este ușor acordat, eu cred că nu există. Cred că are o anumită legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Paris, poate e o încercare de a ne da o palmă în urma a ceea ce s-a întâmplat în meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir

E la fel ca atunci când anumite persoane din străinătate fac lucruri rele și nouă, românilor, ni se pune o anumită ștampilă. Suntem băgați cu toții, ca țară, în aceeași oală. Noi am fost mereu catalogați într-un anumit fel din cauza anumitor lucruri întâmplate în străinătate, făcute de persoane de naționalitate română”, a declarat Raț, la GSP Live.

>

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.