Europa League

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Jucătorii lui CFR, după eliminarea lui Bălgrădean: „Crezi că românii sunt țigani, nu?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

CFR Cluj a fost eliminată dramatic din Europa League, după ce a pierdut cu Young Boys, 1-2, în ultimul meci din grupele competiției. Campioana României a acuzat grav arbitrajul și pe care că jucătorii clujeni i-ar fi adresat cuvinte dure arbitrului francez Benoit Bastien.

În minutul 90, la 1-0 pentru CFR Cluj, scor la care ardelenii erau calificați în primăvara europeană, arbitrul francez a dictat un penalty pentru elvețieni, după o intervenție a lui Bălgrădean și l-a eliminat pe portarul român.

Jucătorii lui CFR Cluj au protestat vehement la adresa arbitrului, iar presa din Franța anunță că aceștia i-ar fi adresat cuvinte dure centralului francez. Ziariștii de la RMC dezvăluie cum ar fi protestat clujenii imediat după decizia arbitrului și ce i-ar fi spus acestuia. Printre proteste, un jucător de la CFR l-ar fi întrebat pe Bastien „Crezi că românii sunt țigani, nu?”.

„Ce reacție a avut (n.r. Bălgrădean)? A venit doar să te întrebe dacă e de galben, dar tu dai roșu pentru reacție. Cum poți să dai roșu pentru asta? A lovit mingea, prietene! Când l-a atins pe adversar? Faci asta pentru că tu crezi că românii sunt țigani, nu?”, ar fi spus clujenii.

La final, jucătorii ar fi protestat din nou: „Este păcat! Păcat! Nu ne respectați! Puteți să luați semnul pe care scrie «Respect» pentru că nu aveți! Este foarte ușor pentru voi să distrugeți o echipă”.

VIDEO Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj: „Am fost șocat când am văzut că se dă penalty ”

>

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj 2-1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.