Stranieri

Ianis Hagi lasă Rangers? Internaționalul român este dorit de un club important din Turcia

sursă foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

Ianis Hagi (22 de ani) este dorit de Istanbul Bașakșehir. Jucătorul lui Glasgow Rangers este monitorizat de campioana en-titre a Turciei.

Ianis Hagi a pierdut primul "11" la Glasgow Rangers și conform publicației turce Hurriyet, fiul lui Gică Hagi, născut la Istanbul, își dorește să părăsească echipa antrenată de Steven Gerrard.

O nouă provocare pentru Hagi jr.?

Internaționalul român are contract cu formația de pe Ibrox Stadium până în 2024, dar acesta și-ar fi informat agentul că își dorește o nouă provocare, iar formația din Istanbul pregătește o ofertă pentru jucătorul celor de la Rangers. În ultimul meci jucat, în etapa a 6-a a grupelor Europa League, Hagi jr. a fost titular contra celor de la Lech Poznan și a marcat ultimul gol al partidei, câștigată de scoțieni cu 2-0.

2 goluri și 8 assist-uria oferit Ianis Hagi în acest sezon

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în PSG - Bașakșehir

Istanbul Bașakșehir a fost în centrul atenției zilele acestea. Bașakșehir și PSG au părăsit terenul în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor, după ce arbitrul Sebastian Colțescu (43 de ani) a folosit o expresie rasistă la adresa lui Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților. Meciul s-a reluat a doua zi, dar brigada de arbitrii condusă de Ovidiu Hațegan a fost înlocuită. Partida a fost câștigată de PSG cu scorul de 5-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.