Liga 2

Adrian Mititelu chemat la FRF din închisoare! Patronul FC U Craiova a primit azi citația

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

Aflat în închisoare, Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a fost citat într-un dosar de către Comisia de Disciplină și Etică.

Pe site-ul FRF a fost publicată o citație emisă azi pe numele lui Adrian Mititelu, care este chemat pe 16 decembrie la sediul FRF într-un dosar despre care Federația nu oferă detalii.

Prin prezenta, Mititelu Adrian este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 16 decembrie 2020, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu U Craiova 1948 Club Sportiv SA în calitate de reclamant privind cauza – sesizare 
- Citație Comisia de Disciplină și Etică a FRF

În citație se arată că neprezentarea lui Mititelu la FRF nu constituie un motiv pentru amânarea a judecării cauzei.

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat pe 5 noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova, în procesul în care a fost învinuit de evaziune fiscală de DNA la transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011. 

VIDEO Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.