Liga 1

DINAMO - POLI IAȘI 4-1. Anton, mesaj clar după victoria lui Dinamo: „Doar fanii dau bani! Nu ăsta e proiectul care mi s-a prezentat!”

+34 Foto
Anton, mesaj clar după victoria lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2020

 Dinamo s-a impus clar în meciul cu Poli Iași, 4-1, după o repriză secundă perfectă, în care a marcat de trei ori.

Mijlocașul Paul Anton, autorul unui supergol, a vorbit despre a treia victorie la rând din Liga 1 și despre probleme financiare, mulțumindu-le fanilor pentru că fac eforturi ca să plătească salariile restante.

„Important e că am luat cele trei puncte, chiar dacă am întâlnit o echipă bună. A fost un meci foarte greu. În prima repriză au fost multe greșeli, dar în repriza a doua ne-am descătușat și ne-am desprins. Noi luăm fiecare meci în parte. Am început cu multe greșeli, dar la pauză le-am corectat și ne-am făcut meciul ușor. 

Vedem ce va fi până la vară. Încerc să dau goluri de la distanță pentru că nu prea ajung în careu. 

În plan administrativ nu avem ce să mai spunem. Doar fanii aduc bani și demonstrează că sunt lângă noi. Azi am încercat să le aducem un omagiu, bucurându-ne ca și cum ar fi lângă noi. E dificil pentru că nu acesta este planul prezentat când am venit. Le mulțumim fanilor, sunt fără egal în țară. Ar fi păcat ca echipa să se destrame”, a spus Anton la TV Telekom Sport. 

Ne așteptam la un meci greu, avem probleme de lot. Ei au condus cu 1-0, am egalat rapid și nu am stat mult timp în dezavantaj. În repriza a doua am jucat mai bine, am marcat și am câștigat. Toate problemele de la club ne-au unit. Ante Puljic, Dinamo 

Trecem print-un moment greu. Atât noi, jucătorii, cât şi acest club. Păcat, pentru că lucrurile ar fi mers. Şi nu o spun doar din cuvinte, ci arătăm pe teren, din câte de vede. Nu înţelegem de ce ne merge bine, dar ăsta e un lucru bun, Cred că ăsta e meritul suporterilor pentru că dânşii ne-au ajutat să ne plătim chiriile luna asta şi absolut orice chitanţă venită acasă. Aşa că le mulţumim şi toate meciurile le vom arăta şi le vom demonstra că vom juca doar pentru ei. În spanioli credem cum crede toată lumea: deloc, deloc 
Deian Sorescu, Dinamo

+34 Foto
FOTO: Cristi Preda

VIDEO Toate reacțiile de la Dinamo – Poli Iași sunt la GSP LIVE 

 Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.