Liga 1

Radunovici, primă imensă! Câți bani scoate Gigi Becali din buzunar și cu cine mai negociază patronul FCSB

Gigi Becali

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  sâmbătă, 12 decembrie 2020

Risto Radunovici (28 de ani) a semnat contractul cu FCSB și va primi 11.000 de euro lunar, salariu la care se adaugă un bonus imens pentru grupele europene.

FCSB a realizat prima achiziție pentru 2021, l-a luat pe Risto Radunovici de la Astra, un internațional muntenegrean care evoluează pe postul de fundaș stânga.

Becali a plătit deja 375.000 de euro pentru fotbalistul în vârstă de 28 de ani. Radunovici va câștiga la FCSB 11.000 de euro lunar, un salariu mediu într-un lot în care cel mai bine sunt plătiți Man, Coman, pe care Gigi îi consideră vedetele echipei. Ei primesc câte 20.000 de euro pe lună.

O primă cât un salariu

Pentru Astra, afacerea e una bună, fiindcă giurgiuvenii fac astfel rost de bani pentru achitarea salariilor.

Mutarea e convenabilă și pentru jucător. Radunovici va încasa, pe lângă salariul de 11.000 de euro, 100.000 de euro pentru calificarea în grupe europene, Europa League sau Champions League. Un bonus aproape egal cu salariul anual!

Urmează Chindriș

Becali mai negociază o achiziție: Andrei Chindriș, fundașul central de la FC Botoșani, în vârstă de 21 de ani. Există șanse mari ca și el să ajungă printre roș-albaștri la începutul anului viitor.

Mercato ar fi deschis de pe 15 ianuarie, cu câteva zile după ce va fi reluată stagiunea, ceea ce este absurd. Federația și Liga caută să mute transferurile mai devreme un pic, așa că și Radunovici, și Chindriș ar deveni mai curând fotbaliștii FCSB-ului.

Etapa 13 // Match Preview CFR Cluj - FCSB

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.