Liga 1

Vești bune la CFR Cluj! Edi Iordănescu se va putea baza la partida cu FCSB pe un jucător accidentat în Europa League

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 decembrie 2020

Gabriel Debeljuh (24 de ani) a suferit o comoție cerebrală în meciul cu Young Boys, dar și-a revenit și poate să evolueze cu în derby-ul CFR Cluj - FCSB.

CFR va avea o formulă normală în derby-ul cu FCSB, va lipsi numai Cestor, cu o ruptură de tendon. Fundașul francez se va recupera abia prin mai, când o să expire perioada de pauză a lui. Debeljuh, cu comoție cerebrală, și-a revenit rapid și e apt pentru jocul cu FCSB.

Atacantul croat s-a simțit rău în momentul accidentării, dar și-a recăpătat puterile și va putea să evolueze duminică. Vinicius și-a revenit recent și a jucat, Omrani e și el în regulă acum.

Omrani, pregătit pentru meciul cu FCSB

Vârful francez poate să joace din nou și să elimine imaginea proastă pe care o are, după un an fără gol marcat. CFR a avut negocieri pentru vânzarea lui în urmă cu un an, a refuzat ofertele și a ajuns acum să fie deschis să-l dea pe Billel oriunde.

Omrani a fost grozav la CFR, a fost cel mai bun străin al anului trecut, după care francezul a încetat să mai funcționeze, nu a mai marcat, nu a mai jucat ca titular. Petrescu l-a transformat pe Billel într-o rezervă, iar Edward l-a "moștenit" așa, ca pe un om de lot, obișnuit să evolueze foarte rar.

Etapa 13 // Match Preview CFR Cluj - FCSB

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.