Liga Campionilor

Harlem Gnohere acuză: „Hațegan s-a făcut că nu aude scandările rasiste. Iar Colțescu a fost mereu arogant”

Harlem Gnohere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 December 2020

Sebastian Colțescu (43 de ani) a fost acuzat că a folosit o expresie rasistă la adresa lui Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților în PSG-Bașakșehir. După declarațiile din presa franceză în cazul arbitrului român, Harlem Gnohere (32 de ani) a făcut noi precizări în acest context.

După evenimentele de la Paris, atacantul a povestit în presa franceză că a fost jignit la un meci FCSB - Dinamo (3-3), pe vremea când evolua pentru roș-albaștri: „Când jucam la FCSB, am auzit niște sunete de maimuță din partea suporterilor lui Dinamo. Hațegan mi-a spus că el nu a auzit nimic”. 

Harlem Gnohere: „România nu e rasistă”

Gnohere a ținut să precizeze că nu este de părere că România este o țară rasistă, dar consideră că arbitrul român a greșit în partida dintre PSG și Bașakșehir. „Eu am precizat că România nu e rasistă. Mi-au scris suporteri de aici ca și cum aș fi declarat eu că România e rasistă. Am insistat însă că arbitrul nu l-a interpelat pe Webo în legătură cu culoarea pielii. 

Înțeleg bine limba română, nu a folosit un termen jignitor. Nu te poți însă adresa așa. Un oficial nu poate să-i zică așa unui jucător. Trebuie să-i zică pe nume sau să-l desemneze direct”, a declarat atacantul francez la „Fotbal Club”.

Harlem Gnohere: „Colțescu a fost mereu arogant”

„Bizonul” a vorbit și despre relația sa cu Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu cât timp a evoluat în Liga 1: „Hațegan a greșit. Trebuia să-i asculte pe cei de la Istanbul BB. I-a ascultat doar pe cei din brigada lui de arbitri, asta i se reproșează în Franța. Nu a fost reactiv, doar a acordat un cartonaș roșu și nu a ascultat ce se întâmplă.

Hațegan a fost depășit de evenimente. Nici când jucam la FCSB și suporterii lui Dinamo au imitat sunetele de maimuță la adresa mea el nu a intervenit. Colțescu a fost mereu arogant, nu puteai comunica cu el. Cu Hațegan nu am avut niciodată probleme din punctul ăsta de vedere”.

17 aniau trecut de la debutul oficial al lui Sebastian Colțescu în Liga 1. A debutat pe 28 noiembrie 2003, la confruntarea Oțelul Galați - Gloria Bistrița 1-0

Citește și alte știri despre PSG - Bașakșehir: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.