Liga 1

Nicolae Badea bagă din nou bani la Dinamo: „Am semnat contractul și a virat deja suma necesară”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 December 2020

După ce Pablo Cortacero nu a investit niciun ban de când a preluat-o pe Dinamo, Nicolae Badea, fost conducător al „câinilor, a decis să ajute clubul.

Cornel Dinu a dezvăluit că fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo a semnat un contract cu formația alb-roșie prin care asigură toate cheltuielile clubului până la finalul acestui an.

„Domnul Badea a asigurat toate cheltuielile competiționale necesare clubului până la sfârșitul turului, incluzând aici și necesarul pentru meciul jucat deja cu Poli Iași. Domnul Badea a semnat cu conducerea lui Dinamo, mai precis cu președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, un contract de publicitate pentru firma domnului Badea, cu o valoare care acoperă suma cheltuielilor clubului”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

„I-am făcut necesarul pentru jocurile de acasă plus deplasarea la Clinceni, inclusiv testele COVID pe care trebuie să le facem. Ne-a virat banii necesari în club prin acest contract de publicitate”, a spus și Constantin Eftimescu, președintele CA Dinamo, pentru sursa citată.

Am făcut totul din statutul de suporter al lui Dinamo și din solidaritate cu ceilalți suporteri
– Nicolae Badea

12 trofeea câștigat Dinamo cu Badea la șefie: 4 campionate (2000, 2002, 2004, 2007), 6 Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2012) și 2 Supercupe (2005, 2012)

7%din acțiunile echipei din Liga 1 sunt deținute de Badea

VIDEO Pablo Cortacero, atacat din interiorul clubului Dinamo: „E un mincinos!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.