Liga 1

Încă o problemă la Craiova » Verdict: Operație!

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 12 decembrie 2020

Directorul de imagine al Craiovei, Gică Craioveanu, 52 de ani, a alunecat pe gheață și și-a rupt ligamentele gleznei stângi. Fostul mare atacant s-a prezentat azi la medic, iar acesta i-a spus că singura soluție e o intervenție chirurgicală.

După Elvir Koljic, operat și indisponibil până-n februarie, Bănia pierde o forță ofensivă și în birouri. Directorul de imagine al Craiovei, fostul mare atacant Gică Craioveanu, va trebui să se opereze la glezna stângă.

„Grande”, cum îl alintă suporterii, a alunecat pe gheață, în Craiova, și și-a rupt ligamentele. „Azi am fost la medic și mi-a zis că trebuie să mă operez”, a dezvăluit el pentru GSP.RO.

El n-ar vrea să ajungă la cuțit, „însă altă soluție nu există” - a explicat chirurgul care l-a consultat. „Așa că n-am loc de întors, adevărul e că n-am stabilitate în picior”, a recunoscut Craioveanu. Când se va programa pentru intervenție rămâne de stabilit.


Craioveanu a jucat 4 ani și jumătate la U Craiova, între ianuarie 1991 și iulie 1995, numărându-se printre jucătorii care au adus Băniei ultimul titlu de campioană a României (1991). Apoi a plecat în Spania, unde a evoluat la Sociedad, la Villarreal și la Getafe. 

129de partide a bifat Craioveanu în tricoul Științei, pentru care a marcat 61 de goluri

VIDEO Etapa 13 // Match Preview UTA Arad - U Craiova

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.