Liga 1

EXCLUSIV George Simion, liderul AUR, nu are dubii: „Pentru mine, Steaua a murit când a luat-o Gigi Becali”

George Simion. foto: GSP

Articol de Justin Gafiuc  —  Saturday, 12 December 2020

George Simion (34 de ani), președintele partidului AUR, marea surpriză de la alegerile parlamentare, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, la scurt timp după rezultatul uluitor obținut la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

  • Cu 8,6% dintre sufragii adunate la alegerile parlamentare, adică lejer peste pragul de 5% impus spre a intra în Senat și la Camera Deputaților, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a însemnat marea surpriză a scrutinului.

Venit din peluză, George Simion a vorbit pe durata interviului și despre legăturile sale cu lumea fotbalului. Cândva un fan al Stelei, Simion e de părere că „echipa a murit când a fost preluată de Gigi Becali”. 

>

George Simion: „Steaua a murit când a luat-o Becali”

„Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament. 

Aș fi vrut ca primul meu meci pe stadion să fie la Steaua, dar tata m-a dus la Rapid. De atunci m-au fascinat tribunele. Eram cu ochii pe ce se întâmplă prin peluze și mai întrebam ce înseamnă chestia aia cu «M… Lucescu!”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Citește și alte știri despre George Simion: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.