Handbal

Norvegia e în semifinale! Ungaria a pierdut clar în fața Germaniei și joacă împotriva României luni, pentru ultimul loc în grupă

Reistad, MVP-ul partidei Norvegia-Croația FOTO Stanko Gruden / kolektiffimages

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 12 December 2020

Croația s-a ținut de Norvegia o repriză, 14-15, dar a pierdut repriza a doua la 10 goluri diferență: 21-11! Norvegia e calificată matematic în careul de ași. Germania are și ea șanse, după victoria cu Ungaria

Marea surpriză a Euro 2020, Croația a făcut o primă repriză excelentă și în prima repriză contra Norvegiei. Jucătoarele lui Nenad Sostarici s-au bătut de la egal la egal cu vedetele Norvegiei. Nordicele conduceau cu un singur gol la pauză!

În partea a doua însă, mașinăria de handbal norvegiană a mărit viteza de joc și golurile au început să curgă în poarta adversă. Au fost nu mai puțin de 21 de reușite! A cincea victorie consecutivă în turneu pentru nordice, care se califică încă o dată în semifinale.

Tot în grupa României, Germania a învins clar Ungaria cu 32-25. Maghiarele au început prost meciul, au dat senzația că revin în câteva rânduri, dar au obosit parcă tot alergând în spatele nemțoaicelor. Germania are toate șansele la calificarea în semifinale, având de jucat cu Croația și Olanda. De altfel, între cele trei echipe se va da bătălia pentru al doilea loc în grupa a doua principală. Ungaria va juca luni, împotriva României, echipele care se vor bate pentru a scăpa de ultimul loc în grupă.

Clasamentul grupei noastre:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.