Liga 1

EXCLUSIV Cosmin Contra la FCSB? Fostul antrenor al lui Dinamo a dat cărțile pe față în studioul GSP: „Asta am în minte”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 decembrie 2020

Cosmin Contra fostul antrenor al lui Dinamo și al echipei naționale a vorbit deschis la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" despre posibilitatea să fie "principal" la FCSB. Mai mult, acesta i-a înțepat din nou pe investitorii spanioli din Ștefan cel Mare.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia dacă ar merge antrenor la FCSB, Cosmin Contra a oferit un răspuns tranșant: "Am fost mereu dinamovist! Nu duşman înverşunat al FCSB-ului, dar adversar. Dar există rivalitatea asta pe care o am şi eu faţă de FCSB. N-aş accepta niciodată vreo ofertă de la FCSB! Niciodată. Nu, nu!".

>

- Nici dacă ar fi un proiect?
- Nu există proiecte în fotbal în momentul de faţă. Există rezultate! Cine vine şi spune că există un proiect mediu, lung, de trei, patru ani de zile și să formezi o echipă, te minte. În fotbalul actualul nu există aşa ceva! Există doar de azi pe mâine. Ai rezultate te ţin în funcție, nu... Cine spune de proiecte e un mincinos. Nu există proiecte pe termen mediu, lung. Exclus!".

- Cum ar reacționa Contra dacă l-ar suna personal Gigi Becali să preia FCSB?
- Nici dacă m-ar suna Gigi nu m-aş duce. Nu cred că suntem compatibili din niciun punct de vedere. Nu neapărat cu Becali, ci cu ce am eu în minte. Nu putem colabora!

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.