Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 2-0. Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

+7 Foto
Faza care a precedat penalty-ul primit de CFR Cluj cu FCSB ar putea face obiectul unui ofsaid nesemnalizat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 decembrie 2020

Faza din minutul 33 care a precedat penalty-ul primit de CFR Cluj cu FCSB, scor 2-0, ar putea face obiectul unui ofsaid nesemnalizat.

În emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a primit un mesaj în care i s-a transmis că Alex Chipciu se afla în poziție de osfaid în momentul în care a primit balonul de la Soares. 

Ce s-a întâmplat după? Chipciu a centrat în careu pentru Vojtus, iar vârful „feroviarilor” a fost faultat de Miron. Kovacs a dictat penalty, transformat ulterior de Ciprian Deac.

„Nu se vede la TV dacă în spatele lui Chipciu mai e vreun fotbalist de la FCSB”, a declarat Dumitrescu.

Și într-adevăr, pe imagini nu se poate observa dacă în spatele lui Alex Chipciu se mai află vreun fundaș de-ai roș-albaștrilor. Urmărind atent faza, Iulian Cristea a solicitat poziție afară din joc la mijlocașul lui CFR, însă partida a fost lăsată să continue.

FOTO. Faultul lui Andrei Miron asupra lui Vojtus

Nu l-am lovit cu cotul. Am sărit să lovesc mingea și domnul Isvan a zis că am lovit cu cotul. I-am cerut explicații și asta mi-a zis. Eu știu că se dădea cartonaș roșu pentru o astfel de fază. De ce nu mi-a dat? CFR e o echipă care joacă dur. Am intrat în jocul lor și de asta am pierdut. Urmează 2 meciuri dificile. Trebuie sa câștigăm ca să rămânem pe primul loc
Andrei Miron

VIDEO. Adrian Porumboiu, la GSP Live: „Penalty-ul CFR-ului, corect acordat, dar și FCSB trebuia să primească unul”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 2-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.