Liga 1

NOTE GSP: Cine a fost cel mai bun în derby-ul CFR Cluj - FCSB: un singur jucător a ieșit în evidență + evoluții modeste pentru jumătate dintre cei de la FCSB

+24 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 decembrie 2020

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, după ce elevii lui Edi Iordănescu au avut o prestație solidă.

Cu un joc tactic bine pus la punct și cu precizie în atac, campioana României a marcat câte un gol în fiecare repriză, prin Ciprian Deac și Valentin Costache. Decarul clujenilor a fost și cel mai bun om al meciului. Pe lângă golul marcat, Deac a avut o contribuție importantă în jocul ardelenilor și a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Valentin Costache, Vinicius, Andrei Burcă și Cristi Bălgrădean, toți fiind notați cu 7.

Cei mai mulți jucători de la FCSB au avut o prestație modestă, iar cele mai mici note ale partidei le-au primit Crețu, Cristea, Miron, Ovidiu Popescu, Octavian Popescu, Vână și Buziuc. Fiecare a luat nota 5. Deși a luat două goluri, Andrei Vlad a fost cel mai bun de la FCSB, fiind notat cu 7, la fel ca Florinel Coman.

Sunt genul de antrenor căruia îi place ca echipa lui să aibă inițiativa, să controleze jocul. Au fost multe momente în care n-am putut face asta. Suntem obosiți, afectați de ceea ce s-a întâmplat la Berna, n-am avut energia pe care a avut-o adversarul nostru. Cu atât mai mare e meritul echipei. Am muncit, am alergat, am suferit. E o victorie mare, de moral, împotriva unui adversar care venea după un parcurs excelent .
– Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra la FCSB? Fostul antrenor al lui Dinamo a dat cărțile pe față în studioul GSP: „Asta am în minte”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.