Liga 1

Veste uriașă pentru jucătorii lui CFR Cluj! Ce primă vor încasa după victoria cu FCSB: „Anunț public asta! CFR are ADN de campioană”

+24 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 December 2020

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, iar la finalul partidei, jucătorii antrenați de Edi Iordănescu au fost anunțați că vor primi un bonus important din partea lui Neluțu Varga.

Finanțatorul clujenilor a fost impresionat de victoria cu rivala FCSB și i-a felicitat pe jucători și pe Edi Iordănescu. Acesta a anunțat că fiecare jucător care a evoluat duminică seara va încasa o primă de 5.000 de euro.

„Această victorie cu FCSB are valoare dublă pentru că vine după trauma din Elveția! Îi felicit pe Marian Copilu și pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea. Dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei.

Avem o echipă de un caracter formidabil! Era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei! CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Anunț public că fiecare dintre toți cei care au intrat în teren are o primă de 5.000 de euro din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.

VIDEO Adrian Porumboiu: „FCSB trebuia să primească penalty!”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.